De mooiste dag van jullie leven: jullie trouwdag!​

Eindeloze voorbereidingen, enorm veel voorpret, lange zoektochten naar ringen, de jurk, een mooie locatie en natuurlijk ook... de fotograaf!

Ik vind het geweldig om ook voor jullie een rol van betekenis te mogen spelen.

In het menu kun je veel informatie vinden over mijn werkwijze, mijn fotografie, de prijzen en de mogelijkheden!

​In mijn fotografie draait het om jullie: geen kunstmatig geposeer, geen statische foto's maar frisse en authentieke beelden die jullie van je beste kant laten zien.

Ik houd van een ongedwongen en informeel contact. Ik houd ook van eenvoudige en overzichtelijke afspraken en vertaal dat o.a. in duidelijke en aantrekkelijke prijzen, geen verborgen kosten en een flexibele opstelling.

In dit menu vinden jullie alle informatie over mij, mijn prijzen, mogelijkheden, tips, trics en meer.

 

Algemeen

 

Als het goed is trouw je maar 1 keer! Maandenlang voorbereiden en toeleven naar die speciale dag, je ziet het van a tot z voor je en eenmaal aangebroken vliegt de dag voorbij en zijn de indrukken overweldigend. 

Een mooie en authentieke fotoreportage neemt je terug naar die dag, laat je nagenieten en zien wat je zelf soms niet eens hebt gezien.Mijn passie is bruidsfotografie. Waarom? Ik geniet van het voorrecht om tijdens de trouwdag een speciale band met jullie te hebben: met momenten dichtbij en momenten op afstand maar nauwlettend volgend hoe jullie huwelijk zich voltrekt. Regelmatig heb ik voorpret, zie ik het eindresultaat voor me en verheug ik me op jullie reactie. Met het aanbieden van het boek is de cirkel rond en lijkt het afgesloten maar neem van mij aan: ik herinner me elke bruiloft, bruid, bruidegom en ook ik kijk daar met veel plezier op terug.

Voor mij geldt: alleen het beste is goed genoeg voor mijn klanten. Dat geldt voor de voorbereiding, het fotograferen zelf en de nabewerking. Dit resulteert in een unieke en exclusieve trouwreportage die goed is voor vele jaren nagenieten van een dag die eigenlijk veel te kort is. Alleen daarom de investering al meer dan waard!

Ik heb enkele uitgangspunten die bepalend zijn voor mijn werk:

​​

- Ik bewerk de mooiste foto's naar jullie wens, met aandacht voor detail

- Geen verborgen kosten of open eindjes achteraf: prijzen zijn all-in.

- Buiten de regio worden alleen km-kosten in rekening gebracht, geen reistijd.

- Ik houd van een informele en ongedwongen sfeer, jullie waarschijnlijk ook!

- Ik houd van spontane foto's, echte emoties en ongeposeerde bruidsparen, jullie ook?

Mijn prijzen:

Voor 6 uur fotografie, incl. ±150 bewerkte foto's: 1049,-

Voor 10 uur fotografie, incl. ± 250 bewerkte foto's: 1549,-

Als dank voor jullie vertrouwen en onze samenwerking krijgen klanten van mij een prachtig basic album met linnen omslag, maat 30x30cm kado!

bramvandensen.nl

bramvandensen.nl - KvK17257054 - tel: 06-11590771